Vi er en sammenbragt familie, som formår at løfte hinanden til helt nye højder. I det samme en ny hyæne er født, er den klar til at æde alle andre og sværger med det samme evigt troskab til familien. Vi er dog også en familie, som altid er på jagt efter nye omstrejfende talenter på filmsavannen. Så har du lyst til at blive en del af en fremadstormende flok, så hold dig ikke tilbage.

Ulaa Salim

Instruktør, producer & partner
Ulaa Salim er Hyænernes kreative overhoved og har modtaget et utal af priser for sine kortfilm og ikke mindst for sin spillefilmsdebut 'Danmarks Sønner'. Ulaa er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole i 2017. Før filmskolen blev det til en Bachelor i Social Videnskab imens han sideløbende lavede film. I øjeblikket udvikler han sin næste spillefilm og arbejder desuden engageret som både manuskriptforfatter, producer og mentor for de yngre talenter.

  Salim@hyaenefilm.dk

Daniel Mühlendorph

Producer & partner
Daniel er bornholmer og iværksætter  - begge med udråbstegn! Han er uddannet producer fra Den Danske Filmskolen på årgangen af legender. Inden sin tid på filmskolen har Daniel gået på New York Film Academy i L.A., hvor han boede og arbejdede i 2 år. Udover sine utallige filmprodruktioner, har Daniel i øvrigt flere års erfaring som selvstændig og iværksætter med en musikfestival og 3 medievirksomheder på cv’et.

+45 2422 7472 // daniel@hyaenefilm.dk

Robin Hounisen

Producer & Postproducer
Robin Hounisen er en ung bornholmsk hyæne med blod på tanden for de gode filmiske fortællinger. Han har været en del af selskabet siden den spæde begyndelse, hvor han startede som produktionsleder. Senere har han udfoldet sig som lineproducer på diverse større og mindre produktioner. Siden har Robins ambitiøse vilje og producertalent, ført til flere Robert nomineringer i kortfilmskategorien. Derfor er det naturlige næste skridt, allerede i pipeline, med hans første spillefilm. Desuden har Robin flere års erfaring inde for eventmanagement, produktion og booking i musikbranchen. 

+45 5354 0520 // Robin@hyaenefilm.dk

Lisa Jespersen 

Instruktør
Lisa Jespersen er uddannet på Den Danske Filmskole i sommeren 2017. Hun er født og opvokset på en gård i Solrød Strand. Lisa har en særlig tilknytning til landet og folkene udenfor byen, og netop disse er Lisas vigtigste inspirationskilder. Det er hendes interesse, at give stemme til dem som normalt ikke får meget opmærksomhed i dansk film. For Lisa handler det om det nære, hverdagen, det ikke-usædvanlige og alle de trusler og udfordringer, som udfolder sig i det almindelige liv, som vi alle lever. Det ses blandt andet i Lisas debutspillefilm, der får premiere i sommeren ´21 som en del af biografklub Danmark. 
 Lisa@hyaenefilm.dk

Gigis

Animationsgruppe
Animationsgruppen Gigis opstod med en ambition om at få folk til at grine og til at reflektere over de emner, den berører. Gigis startede på YouTube og Facebook, hvor de har opbygget en stor fanskare. Med hovedkaraktererne  Hassan, Abdi, Musti og Ali er Gigis skabt til, at give ordet til personer, der normalt ikke har en stemme i det danske mediebillede. Holdet bag Gigis kommer ifølge dem selv alle fra socialt belastede områder. De laver alting selv, inklusiv musikken, der spiller en central rolle i deres univers. Senest har gruppen opnået stor popularitet med spillefilmen Blokhavn. 

Kontakt@hyaenefilm.dk

Nitesh Anjaan

Instruktør
Nitesh er  uddannet dokumentarinstuktør fra Den Danske Filmskole i sommeren 2019. Hans dokumentarfilm har høstet stor ros på diverse festivaler rundt om i verden. Han har sidenhen kastet sig over fiktionens verden, hvor det blandt andet, er blevet til en tv-serie. I øjeblikket arbejder han på sin første spillefilm, der tager afsæt i hans egen personlige historie.

Kontakt@hyaenefilm.dk 

Christian Bengtson

Instruktør & Manusforfatter
Christian Bengtson er uddannet manuskriptforfatter på Den Danske Filmskole i sommeren 2019.  Han er oprindeligt fra Thisted, hvor man ikke taler så meget om følelser og relationer, hvis man spørger Christian selv. Netop hans hjemstavn er inspirationskilde til mange af hans projekter. Christian har gennem tiden skrevet og instrueret flere Robert nominerede kortfilm. For tiden arbejder han på sin spillefilmsdebut "Krysantemum". 


Kontakt@hyaenefilm.dk

Christian Arhoff

Instruktør
Christian er uddannet instruktør fra Den Danske Filmskole i sommeren 2019. Han har en forkærlighed for de skæve og humoristiske historier, samt karakterer. Det ses tydeligt  i hans sort/hvide afgangsfilm "Viktor på månen", der tiltrækker opmærksomhed i udlandet. Christian er desuden et omvandrende filmleksikon og ser alle film helt fra polske stumfilm til 'Notting Hill'. Han arbejder i øjeblikket på sin første spillefilm. 

Arhoff@hyaenefilm.dk

Jahfar Muataz

Instuktør
Jahfar er filminstruktør og har gennem en længere periode instrueret musikvideoer i samarbejde med veletablerede pladeselskaber. Han har derigennem formået, at udvikle sin egen kunstneriske visuelle stil, som man tydeligt kan se skinne igennem i hans film. Jahfar har både skrevet og instrueret flere kortfilm, ikke mindst via sin tid på Super16. Han forankrede sig for alvor som hyæne, da han var instruktørassistent på spillefilmen “Danmarks sønner”. 

Kontakt@hyaenefilm.dk

Laura Sofie Frederikke Pedersen

Junior Producer, Manusforfatter & Head of Hyænecasting
Laura er uddannet dramaturg fra Århus Universitet med en overbygning i manuskriptudvikling fra SDU.  I sin tid på Hyæne, har hun udover sit daglige arbejde i produktionen, både produceret sin første kortfilm og efterfølgende udfoldet sig som manuskriptforfatter. Laura er en omvandrende skuespillerhåndbog og har altid et castforslag klar. 
Ifølge os, er Laura det bedste, der er kommet ud af Fyn siden brunsviger.

+45 6112 6620 // Laura@hyaenefilm.dk

Alice Asp

Junior Producer
Alice er det nyeste medlem i hyænefamilien. Hun har en Bachelor i Dramaturgi samt en Kandidat i Film & Medievidenskab. Med en opvækst i den jydske muld er Alice en kvinde med begge ben placeret solidt på jorden. Hun fungerer desuden som Production designer på Hyænernes mindre produktioner. 

+45 2483 4416  // Alice@hyaenefilm.dk

Keld Egelund

Partner
Keld Egelund er uddannet materialist og har siden 1991 etableret flere Matas butikker på Sjælland og i Jylland. Efter salget af Matas i 2007, er Keld gået ind i en del bestyrelser, samt startet og investeret i forskellige selskaber, bl.a. Lokalaviser, ejendomme, tøjbutikker, mm. Keld er en meget habil forretningsmand, med yderst god sans for tal, fornuft, logik og står bestemt ikke tilbage hvis nogen kommer med dén gode ide og har en forkærlighed for at bygge ting op fra bunden. 


+45 2022 5040 // keld@hyaenefilm.dk

Flemming Hansen

Partner
Flemming Falk Hansen har ca. 25 år års solid erfaring fra mediebranchen. Senest som adm. Direktør i Lokalaviserne Østerbro og Amager A/S. Udover dette bestrider Flemming en række bestyrelsesposter primært indenfor medier og salg. Udover hans engagement i Hyæne Film arbejder han i øjeblikket på nye digitale platforme til formidling af lokale nyheder. 

+45 2016 2515 // flemming@hyaenefilm.dk

Anna Cold Winge Leisner

Junior Producer
Anna er i øjeblikket udlånt til Den Danske Filmskole hvor hun uddanner sig til producer, vi glæder os til at hun igen er tilbage i hyæneflokken i sommeren 2023.

Juan Bastias

Kostumier
Juan er Hyæne Films in-house kostumier og har været med på  samtlige af de produktioner selskabet har produceret - helt fra Filmskolen frem til nu. Udover at have et skarpt øje for kostumedesign er Juan også kendt for sin ungdommelige energi og genkendelige hjertevarme latter.   

Esther

Maskot
Efter at have forsøgt, at importere en fuldblodshyæne fra den afrikanske savanne uden succes, har vi indset, at vi måtte søge andre veje. Heldigvis fandt vi maskotten Esther. Hun består af 25% Fransk bulldog, 25% Mops, 25% Dansk-Svensk gårdhund og sidst men ikke mindst 25% Hyæne.  Esther bruger det meste af sin dag på at sove, når hun ikke charmerer husets gæster eller fungerer som ekstra dynamik til castings.